Hukuk Müşavirliği / Personel Soruşturması/İnceleme Sonuç Bildirme Yazıları (Ceza Verilmedi Yazısı) |
|---|
DİKKAT!..
Şikayetçiye sonuç bildirilirken son paragraf (itiraz hakkı) mutlaka yazılmalı, şüpheliye bildirim yaparken yazılmamalıdır.
CEZA VERİLMEDİ YAZISI
Sayın …….(Şüpheli/ Şikayetçi)
……………iddialarla ilgili olarak hakkınızda/………. hakkında Dekanlık/ Müdürlük Makamının ………. tarih ve ……….. sayılı onayı ile disiplin soruşturması başlatılmıştır.
Yürütülen disiplin soruşturması sonucunda düzenlenen soruşturma raporu doğrultusunda tarafınıza/adı geçene …………gerekçeyle herhangi bir disiplin cezası verilmemesine karar verilmiştir.
Karara karşı yazımızın tebliğ tarihinden itibaren 60 (altmış) gün içinde idari yargı yolunda iptal davası açabileceğiniz hususunda bilgilerinizi rica ederim.
Dekan/Müdür
Ek: ……………. (… dosya/…. sayfa)- VARSA
Dağıtım:
Gereği: Bilgi:
………-Şüpheli Personel Daire Başkanlığına