09.12.2025


Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Düşlerden Gülüşlere kulübü öğrencilerimiz "Kalpten Kalbe Engelsiz Yolculuk" başlığı altında "3 Aralık Dünya Engelliler gününde "İlksesim rehabilitasyon merkezi" ziyareti gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Düşlerden Gülüşlere kulübü öğrencilerimiz "Kalpten Kalbe  Engelsiz Yolculuk" başlığı altında "3 Aralık Dünya Engelliler gününde "İlksesim rehabilitasyon merkezi" ziyareti gergekleştirildi.
Boyama/Resimleme Yapılan Okul : İlksesim rehabilitasyon merkezi 
1. Diğer : Bu güzel ve özel günde engeli olan çocuklarımızla beraber çeşitli aktiviteler gerçekleştirdik. Aktiviteler içerisinde kukla gösterisi el boyama baskısı yüz boyama balon uçurma ve tanışma etkinliklerini gerçekleştirildi.
2. Çocuklarımızın zihinsel ve mental gelişimini destekleyen aktivitelerimiz sonucunda rehabilitasyon merkezi eğiticilerinden geri dönüşleri alıp eksiklerimizi tamamlandı. Öğrencilerle güzel vakit geçirildi.