HARRAN
Harran Logo Akredite Logo Akredite Logo

Paylaşan Eller Grubu’ndan Anlamlı Ziyaret.


Harran Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Paylaşan Eller Grubu, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Paylaşan Eller Grubu Başkanı Öğretim Görevlisi Nesrin Güllüoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete grup üyeleri de katılım sağladı.

Ziyaret süresince Okul Müdürü Ali Öz heyete eşlik ederek okulun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İmkânları sınırlı olmasına rağmen büyük bir özveriyle görev yapan öğretmenlerin gayreti ve merhameti ziyaret heyeti tarafından takdirle karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyaretin temel amacının ;öğretmenler, çalışanlar, veliler ve öğrencilerle gönül bağı kurmak, onların her zaman yanlarında olunduğunu hissettirmek ve otizmli çocukların ailelerinin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek toplumsal farkındalığı artırmak olduğunu dile getiren HÜGEV Paylaşan Eller Grup başkanı Nesrin Güllüoğlu , grup üyeleri ile birlikte
çocuklara imkânlar dâhilinde çeşitli hediyeler takdim etti ve öğretmenlerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca yaklaşan Otizm Farkındalık Haftası kapsamında üniversite bünyesinde bir seminer düzenlenmesi planlandığı belirtildi.

Ziyaret sonunda yapılan açıklamada
HÜGEV Paylaşan Eller Ailesi olarak , özel gereksinimli çocuklarımızın ve onların fedakâr ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak okuldan ayrıldı.

Bu ziyaret, HÜGEV Paylaşan Eller Ailesi’nin toplumsal duyarlılık ve dayanışma anlayışının bir göstergesi olarak değerlendirildi.